IPA LIKA Gospić Međunarodno policijsko udruženje
 • IPA Lika slavi 13.rođendan kluba !

  IPA Lika slavi 13.rođendan kluba !

  Danas, 19.prosinca IPA Lika Gospić slavi svoj 13.rođendan kluba.

  Danas, 19.prosinca IPA Lika Gospić slavi svoj 13.rođendan kluba.

  Na jučerašnjem Upravnom odboru RK Lika Gospić predsjednik Tomo Bukovac - Butina zahvalio se svima osnivačima i članovima kazavši kako će se svečano proslaviti 13. godina postojanja IPA Lika Gospić na Izvještajnoj skupštini koja će biti krajem siječnja 2016. godine.

  Više o proslavi pratite na našim mrežnim stranicama.

   

 1. Partneri

  Hotel Park Exclusive**** Otočac
  Hotel Mirni Kutak *** Otočac
  OPG Bukovac - Izletište, noćenje Kuterevo
  Odmorište ZIR - hotel MACOLA

   

   

  Postani član

  Svaki pripadnik MUP-a i bivši pripadnik s najmanje ( 5 ) godina radnog staža u MUP-u RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH, bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjerosipovjest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se u jedan od regionalnih klubova registriranih u RH, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e. Članom kluba postaje se dragovoljnim pristupanjem, na osnovu popunjavanja i potpisivanja pristupnice, te plaćanjem pristupnine i godišnje članarine. Svaki član kluba dobiva iskaznicu, te se nalazi u evidenciji članstva kluba koji vodi glavni tajnik.

  Zašto postati član IPA ?  IPA je jedino strukovno udruženje policajaca i zaposlenika MUP-a koje ima svjetske razmjere,IPA ima za cilj širenje prijateljstva među članovima na nacionalnoj i na svjetskoj razini, IPA je organizacija koja omogučava trajni spomen na pripadnost ovoj časnoj službi, IPA daje identitet pripadnosti policijskoj službi svojim umirovljenicima nakon odlaska u mirovinu, IPA trajno omugučava povezanost djelatnih i umirovljenih policajaca i ostalih zaposlenika MUP-a,IPA koristi simbole i suvenire s identičnim i prepoznatljivim detaljima u cijelom svijetu. „Služi kroz prijateljstvo – Servo per amikeco“

  Counter for tumblr
  Broj posjeta
Copyright 2015